.
Geef kinderen ook een kans om te sporten: Steun Right to Play en sponsor een Col
Home
In het Nieuws
Nieuws
Nieuwsbrief
Team
Route
Training
Sponsoring
Sponsors
Sponsor een Col
Goede Doel
Gastenboek
Kontakt
 
Team Coast-2-Coast
Right To Play
Links

Etappe 13 1/2 (16 juni 2006)
Alus-les-Bains - Utrecht
1400km, 11uur en 15 minuten onderweg

De koers gaat door. Altijd en wacht op niemand. De koers verlaten doet altijd zeer, maar deze keer kan ik het hebben. Het telefoontje uit Nederland dat de geboorte van Lieke aanstaande is en dat ik meteen mijn koffers moet pakken.

Aulus-les-Bain is zon'n beetje het einde van de wereld en treinen rijden er niet. Auto verhuur bedrijven zijn er niet. Taxies zijn er niet. Er is niet eens een bank. Wel een camping en kroeg..... Uiteindelijk toch een taxi in St. Girons gevonden, 60km buiten Aulus, die mij rond 22u oppikte om op het vliegveld van Toulouse, 175km verderop, af te zetten. Rond 0.15u aangekomen blijkt zo'n beetje alles dicht en ziet het vliegveld er verlaten uit. Gelukkig toch een ticket voor de vlucht van 6.05u naar amsterdam kunnen boeken. Toen ik rond 8.30u landde was ze al geboren, Lieke, 51cm en 3280 gram. Met Inge ging het ook goed, hoewel de bevalling zeker te vergelijken is met een stevige Pyreneeen etappe! Een col van de buiten categorie zullen we maar zeggen.

Omdat Lieke onverwacht 3 weken te vroeg geboren is, moet ze samen met Inge nog een paar nachtjes in het ziekenhuis blijven en hopen we dat ze zondag naar huis mogen. Wordt vervolgd.

Gegroet,

Wilco

Goede doel:


Sponsors:

Arval beheert als leasemaatschappij wagenparken van circa 20 tot 2.000 auto's of zelfs meer.